
Συσκευές & Αξεσουάρ
Jungli Laal Maas
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
4 portions
Υλικά
Marinade
-
venison diced (2-3 cm)600 g
-
plain yoghurt200 g
-
chilli paste red3 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
Curry
-
Kashmiri dried chillies5
-
coriander seeds1 ½ Tbsp
-
cumin seeds¾ tsp
-
onions quartered200 g
-
ghee20 g
-
cinnamon stick small1
-
green cardamom pods5
-
black cardamom pods3
-
bay leaves2
-
garlic cloves10
-
water250 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
330 kcal /
1381 kJ
Πρωτεΐνη
38.7 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
20.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Taste of India
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8ωρ. 45 λεπτ.
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2ωρ.
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2ωρ. 10 λεπτ.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 λεπτ.
Lemon Chicken
20 λεπτ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.
Beef Goulash
2ωρ. 45 λεπτ.
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1ωρ. 20 λεπτ.
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55 λεπτ.
Pulled Pork and Cider Rolls
1ωρ.
Meatballs in Tomato Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and Root Vegetable Stew
1ωρ.