Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish

Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish

4.8 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 portions

Υλικά

Herbed relish
  • cornichons
    50 g
  • pickled capers rinsed
    1 tbsp
  • fresh chives finely chopped
    2 tbsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • spring onion/shallot white and light green part only, cut into pieces
    1
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • soft feta (i.e. Danish feta)
    80 g
  • crème fraîche
    100 g
  • lemon juice only
    ½
  • extra virgin olive oil
    40 g
Smoked salmon muffins
  • unsalted butter plus extra for greasing
    80 g
  • Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)
    250 g
  • Pecorino cheese cut into pieces (2 cm)
    50 g
  • spring onions/shallots white and light green parts only, cut into pieces
    60 g
  • fresh dill leaves only
    4 sprigs
  • eggs
    2
  • full cream milk
    220 g
  • crème fraîche
    50 g
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • baking powder
    2 tsp
  • plain flour
    250 g
  • smoked salmon cut into short, thin slices
    200 g
  • asparagus cut into thin slices
    6 stalks
Steamed eggs
  • water
    700 g
  • eggs chilled
    12
  • rocket leaves (optional)
    100 g
  • cherry tomatoes (optional)
    200 g

Διατροφή ανά 1 portions

Θερμίδες 448.5 kcal / 1883.8 kJ
Πρωτεΐνη 24.1 g
Λιπαρά 22.3 g
Υδατάνθρακες 18.8 g
Φυτικές ίνες 1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 15.7 g
Νάτριο 932.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων