
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom ragu with polenta toast
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Polenta toast
-
oil for greasing
-
water750 g
-
fine polenta (see Tips)150 g
-
dried thyme¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Mushroom ragu
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices3
-
fresh mixed mushrooms cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)500 g
-
lemon juice1 tbsp
-
pouring (whipping) cream5 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into small pieces, for garnishing3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Πρωτεΐνη
9.1 g
Θερμίδες
1159 kJ /
276 kcal
Λιπαρά
16.8 g
Φυτικές ίνες
3.3 g
Υδατάνθρακες
18.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDaily green smoothie
10 λεπτ.
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 λεπτ.
Prosciutto and basil egg cups
40 λεπτ.
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 λεπτ.
Carrot poppy seed muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 λεπτ.
Carrot cake smoothie bowl
10 λεπτ.
Plum and raspberry chia puddings
2ωρ. 30 λεπτ.
Egg and bacon breakfast baguettes
25 λεπτ.
Protein packed fluffy banana pancakes
30 λεπτ.
Power green smoothie
5 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.