
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
5 portions
Υλικά
Dried fruit compote
-
water500 g
-
raw sugar100 g
-
cinnamon quill1
-
whole cloves4
-
lemon zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith1
-
dried apricots50 g
-
dried pears50 g
-
pitted prunes50 g
-
dried apple40 g
-
dried peaches50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Ricotta pancakes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
full cream milk190 g
-
eggs separated4
-
gluten free flour mix (see Tips)180 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
-
butter for frying50 g
-
yoghurt to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
639.6 kcal /
2686.8 kJ
Πρωτεΐνη
21.5 g
Λιπαρά
26.5 g
Υδατάνθρακες
81.9 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.6 g
Νάτριο
456.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPorridge
15 λεπτ.
Natural yoghurt (Varoma method)
13ωρ.
Yoghurt with red berry coulis
13ωρ. 20 λεπτ.
Cacao banana porridge
15 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Quick porridge
10 λεπτ.
Boiled Eggs
20 λεπτ.
Apple and almond overnight oats (gut health)
24ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Breakfast on-the-go
10 λεπτ.
Pumpkin pancakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.