
Συσκευές & Αξεσουάρ
韭黃牛肉粉絲煲
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
牛肉 切絲200 克
-
米酒1 茶匙
-
油1 ½ 大匙
-
蠔油2 大匙
-
太白粉½ 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
韭黃 切段150 克
-
醬油1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
沙茶醬1 茶匙
-
水 需視情況多備一些150 克
-
寬粉條 ,以水沖洗至軟30 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
271 kcal /
1135 kJ
Πρωτεΐνη
6.887 g
Λιπαρά
23.986 g
Υδατάνθρακες
5.987 g
Φυτικές ίνες
1.351 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν