Cupola di pane con agnello e patate

Cupola di pane con agnello e patate

4.3 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Cupola
  • di acqua
    130 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di lievito di birra fresco
    ½ cubetto
  • di farina tipo 0
    250 g
  • di sale
    1 cucchiaino
Spezzatino e patate
  • spicchio di aglio senz'anima
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di polpa di agnello (spezzatino senza ossa) a pezzi (2-3 cm)
    800 g
  • dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
    1
  • di vino bianco
    100 g
  • di patate pelate ed a pezzi (2-3 cm)
    500 g
  • di rosmarino fresco gli aghi (o secco in polvere)
    1 rametto

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 779 kcal / 3259 kJ
Πρωτεΐνη 51 g
Λιπαρά 36 g
Υδατάνθρακες 67 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων