Menù: Insalata di farro vegetariana, frittatine monoporzioni

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • 75 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 45 g di cipolle a pezzi
  • 6 uova medie
  • 25 g di burro + q.b.
  • 60 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 400 g di verdure miste a pezzi (0.5 cm)
Emulsione al basilico
  • 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • ¼ di cipollotto a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 45 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 900 g di acqua
  • 250 g di farro precedentemente sciacquato

Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 469.6 mg
Πρωτεΐνη 23.8 g
Θερμίδες 2071.4 kJ / 495.1 kcal
Λιπαρά 23.9 g
Φυτικές ίνες 9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.7 g
Υδατάνθρακες 48.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων