
Συσκευές & Αξεσουάρ
紅蟳米糕
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
沾醬
-
糖1 大匙
-
白醋1 大匙
-
冷開水2 大匙
-
新鮮紅辣椒 ,切碎5 克
紅蟳米糕
-
紅蔥頭10 克
-
薑5 克
-
黑麻油2 大匙
-
蝦米 ,洗淨、瀝乾5 克
-
豬里肌肉 ,切絲85 克
-
乾香菇 (約10克),泡水至軟,切條4 朵
-
乾魷魚 ,泡水至軟,切條35 克
-
醬油膏2 大匙
-
醬油1 大匙
-
糖1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
水500 克
-
長糯米 ,浸泡1小時以上250 克
-
紅蟳 ,洗淨,清除內臟,切大塊2 隻
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
572 kcal /
2393.5 kJ
Πρωτεΐνη
51.3 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
52.9 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台灣四季好味道
70 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

磨米炊粿
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν