
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tortano mit Schinken und Taleggio
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
12 Stücke
Υλικά
-
Hartweizengrieß170 g
-
Mehl Type 550400 g
-
Oregano, getrocknet1 EL
-
Wasser lauwarm300 g
-
Olivenöl20 g
-
Honig15 g
-
Hefe20 g
-
Salz2 TL
-
Taleggio in Würfeln200 g
-
gekochter Schinken in Streifen200 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stücke
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1113 kJ /
266 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Einladung zum Brunch
11 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Einladung zum Brunch
11 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTopfenbrot mit Haferflocken und Wildkäutermix
1 Std. 15 Min
Toastbrot (glutenfrei)
14 Std.
Dinkelkeimbrot
72 Std.
Weißbrot
1 Std. 50 Min
Mediterranes Rosmarinbrot
1 Std. 55 Min
Proteinbrot
1 Std. 15 Min
Süße Brötchen
1 Std. 5 Min
Birnen-Nuss-Brot
1 Std. 15 Min
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 Min
Vollkornbrot
5 Std.
Früchtebrot
24 Std.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min