Pâtes à la stracciatella et aux lardons

Pâtes à la stracciatella et aux lardons

4.2 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • d'eau
    2000 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de pâtes fraîches aux œufs type tagliatelle ou tagliolini
    320 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de viande de bœuf hachée
    400 g
  • de sel et 2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de vin blanc sec
    60 g
  • oignon jaune, coupé en quatre
    1
  • de citrouille épluchée et détaillée en dés (1-2 cm)
    800 g
  • de lardons
    100 g
  • de fromage stracciatella de bufflone (Voir "Conseil(s)")
    250 g
  • de fromage grana padano râpé
    50 g
    50 g de parmesan râpé

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 548 kcal / 2293 kJ
Πρωτεΐνη 38.4 g
Λιπαρά 23.2 g
Υδατάνθρακες 47.6 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων