Risotto à l'artichaut et au jambon cru

Risotto à l'artichaut et au jambon cru

4.4 74 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • d'échalotes
    100 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
    320 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    680 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de cœurs d'artichaut en conserve coupés en dés (1 cm)
    250 g
    250 g de cœurs d'artichaut surgelés, coupés en dés (1 cm)
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de beurre froid et coupé en morceaux
    30 g
  • de jambon cru coupées en lanières
    6 tranches fines
  • de ciboulette fraîche finement ciselés
    3 brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 535 kcal / 2251 kJ
Πρωτεΐνη 19.5 g
Λιπαρά 18.8 g
Υδατάνθρακες 67.8 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων