Risotto parmesan, olive et zeste de citron

Risotto parmesan, olive et zeste de citron

4.4 182 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
    100 g
  • d'échalotes (env. 30 g)
    60 g
  • de beurre
    40 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    10 g
  • de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
    320 g
  • de vin blanc sec (προαιρετικό πεδίο)
    10 g
  • d'eau
    680 g
  • d'olives vertes dénoyautées coupées en deux
    150 g
  • le zeste d'½ citron jaune non traité
  • cube de bouillon de volaille de viande ou de légumes
    1
    1 c. à café bombée de fond de viande maison, ou de fond de légumes,
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ - 1 c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 548.5 kcal / 2297 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 25.5 g
Υδατάνθρακες 63.5 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.8 g
Νάτριο 1645.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων