Pappardelle au pesto de roquette et ricotta

Pappardelle au pesto de roquette et ricotta

3.2 15 βαθμολογία
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

Les pappardelle
  • 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 3 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
Le pesto de roquette et ricotta
  • 20 g de parmesan coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 20 g de pecorino coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g de roquette
  • 10 g de cerneaux de noix
  • 10 g de pistaches, décortiquées et non salées
  • 1 gousse d'ail (προαιρετικό πεδίο)
  • 80 g d'huile d'olive extra vierge
  • 100 g de ricotta

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portion

Πρωτεΐνη 21.1 g
Θερμίδες 2653 kJ / 634 kcal
Λιπαρά 36.1 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Υδατάνθρακες 59.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων