Pappardelle au pesto de roquette et ricotta

Pappardelle au pesto de roquette et ricotta

3.2 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions

Υλικά

Les pappardelle
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à soupe
Le pesto de roquette et ricotta
  • de parmesan coupé en morceaux (2-3 cm)
    20 g
  • de pecorino coupé en morceaux (2-3 cm)
    20 g
  • de roquette
    150 g
  • de cerneaux de noix
    10 g
  • de pistaches, décortiquées et non salées
    10 g
  • gousse d'ail (προαιρετικό πεδίο)
    1
  • d'huile d'olive extra vierge
    80 g
  • de ricotta
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 634 kcal / 2653 kJ
Πρωτεΐνη 21.1 g
Λιπαρά 36.1 g
Υδατάνθρακες 59.8 g
Φυτικές ίνες 3.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων