
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing40 g
-
fresh tuna cut in pieces (3 cm x 3 cm)400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
dried oregano plus 1 pinch for sprinkling1 Tbsp
-
ripe tomatoes peeled and quartered350 g
-
water50 g
-
pickled capers drained15 g
-
green olives, pitted20
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
381 kcal /
1593 kJ
Πρωτεΐνη
50.22 g
Λιπαρά
18.67 g
Υδατάνθρακες
3.06 g
Φυτικές ίνες
1.15 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

More Midweek Meals
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Sushi Waffles
1ωρ. 30 λεπτ.
Spanish Seafood Rice
Καμία βαθμολογία
Steamed Garlic Prawns
30 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.