粄粽

粄粽

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ. 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
12 個

Υλικά

準備粽葉
  • 粽葉
    30 片
餡料
  • 蘿蔔乾 ,切約3公長,泡水15分鐘,中途換水兩次,瀝乾
    30 克
  • 紅蔥頭 ,去皮
    30 克
  • 50 克
  • 蝦米 ,洗淨泡水約5分鐘,瀝乾
    2 大匙
  • 乾香菇 ,泡水至軟,切丁(約1公分)
    5 - 6 朵
  • 豬絞肉 ,粗絞肉
    250 克
  • 蠔油
    1 大匙
    醬油膏
  • ½ 茶匙
  • 鹽 (προαιρετικό πεδίο)
    5 克
  • 醬油
    30 克
  • 白胡椒粉
    ¼
  • 五香粉
    ¼
粄糰
  • 糯米粉
    600 克
  • ,至成糰即可
    30 克
  • 1400 - 1500 克
  • 30 克
  • 5 克
  • 1 大匙
組裝和蒸煮
  • ,少許
  • 800 克

Διατροφή ανά 12 個

Θερμίδες 3351.2 kcal / 14008.1 kJ
Πρωτεΐνη 95 g
Λιπαρά 89.9 g
Υδατάνθρακες 527.5 g
Φυτικές ίνες 14.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 284.1 g
Νάτριο 5969.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων