
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dukkah eggs with asparagus and feta
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
pistachios50 g
-
sesame seeds20 g
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Danish feta cut into pieces100 g
-
milk of choice30 g
-
water500 g
-
eggs chilled4
-
green asparagus ends trimmed1 - 2 bunches
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)1 tbsp
-
gluten free bread toasted, to serve2 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1285.4 mg
Πρωτεΐνη
36.8 g
Θερμίδες
3233.5 kJ /
769.5 kcal
Λιπαρά
59.1 g
Φυτικές ίνες
8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.9 g
Υδατάνθρακες
20.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Good food, gluten free
94 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDaily green smoothie
10 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Prosciutto and basil egg cups
40 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Carrot cake smoothie bowl
10 min
Plum and raspberry chia puddings
2 godz. 30 min
Egg and bacon breakfast baguettes
25 min
Protein packed fluffy banana pancakes
30 min
Power green smoothie
5 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min