Dukkah eggs with asparagus and feta

Dukkah eggs with asparagus and feta

4.3 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions

Υλικά

  • pistachios
    50 g
  • sesame seeds
    20 g
  • coriander seeds
    1 tbsp
  • cumin seeds
    2 tbsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • Danish feta cut into pieces
    100 g
  • milk of choice
    30 g
  • water
    500 g
  • eggs chilled
    4
  • green asparagus ends trimmed
    1 - 2 bunches
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling (optional)
    1 tbsp
  • gluten free bread toasted, to serve
    2 slices

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 769.5 kcal / 3233.5 kJ
Πρωτεΐνη 36.8 g
Λιπαρά 59.1 g
Υδατάνθρακες 20.6 g
Φυτικές ίνες 8.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.9 g
Νάτριο 1285.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων