Συσκευές & Αξεσουάρ
義式鮮蝦沙拉
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          紫洋蔥 切絲(約0.1公分)200 克
- 
          40 克 蘋果醋白葡萄酒醋30 克
- 
          新鮮巴西利 只取葉子10 克
- 
          特級初榨橄欖油50 克
- 
          檸檬汁40 克
- 
          鹽½ 茶匙
- 
          黑胡椒粉1 小撮
- 
          水500 克
- 
          綜合甜椒 (紅、黃皆可),切片150 克
- 
          草蝦仁 去腸泥500 克
- 
          檸檬 切片1 顆
- 
          蘋果 去核、切片200 克
- 
          小番茄 對半切200 克
- 
          150 克 蘿蔓生菜, ,切段(約3公分)芝麻葉 切段(約3公分)150 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        676 kJ  / 
                        161 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        9.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        13.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        極智烹飪 TM7
                        200 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        母親節親子下廚樂
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        每季都是健康季節
                        25 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                     
                                    