Fish fingers with tomato sauce

Fish fingers with tomato sauce

4.5 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • beer
    200 g
  • flour
    120 g
  • garlic powder
    ½ tsp
  • dried parsley
    ½ tsp
  • dried yeast
    1 tsp
  • fine salt
    1 tsp
  • cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)
    500 g
  • olive oil
    30 g
  • tomato passata
    400 g
  • sugar (προαιρετικό πεδίο)
    ½ tsp
  • baking soda
    1 pinch
  • oil for frying
    300 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 316 kcal / 1321 kJ
Πρωτεΐνη 26.16 g
Λιπαρά 10.44 g
Υδατάνθρακες 26.43 g
Φυτικές ίνες 2.06 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων