Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth

Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth

2.4 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

Le gaspacho
  • orange à jus
    3
  • de carottes nouvelles, épluchées et coupées en tronçons
    800 g
  • de concombre épluché, épépiné et coupé en tronçons
    240 g
  • d'oignon nouveau
    30 g
  • d'eau
    300 g
  • d'huile neutre
    2 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    2 c. à café rases
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
La chantilly
  • de crème liquide entière très froide
    200 g
  • d'aneth frais ciselé
    2 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 244 kcal / 1019 kJ
Πρωτεΐνη 2.7 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 18.3 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων