
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cod fillets, skinless600 - 700 g
-
cornbread cut in pieces120 g
-
pitted green olives50 g
-
olive oil plus extra for brushing and drizzling20 g
-
onions quartered125 g
-
garlic cloves2
-
cherry tomatoes on the vine30
-
orange juice10 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
water750 g
-
new potatoes halved (2-3 cm)600 - 650 g
-
tenderstem broccoli rinsed400 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
311.9 kcal /
1304.8 kJ
Πρωτεΐνη
25.7 g
Λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
37.3 g
Φυτικές ίνες
5.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
552 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood Salad with Pearl Barley
1ωρ. 35 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
Καμία βαθμολογία
Seafood Korma
40 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία
Mussels Mariniere
Καμία βαθμολογία
Seafood and Pork Stew
Καμία βαθμολογία
Sushi Waffles
1ωρ. 30 λεπτ.
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3ωρ.
Prawn and Sweet Potato Fritters
1ωρ.
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1ωρ. 40 λεπτ.