
Συσκευές & Αξεσουάρ
Orange couscous with steamed salmon
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
salmon fillets, fresh or frozen and thawed4
-
lemon juice only1
-
salt2 tsp
-
pepper, ground1 pinch
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
couscous250 g
-
watercress leaves only80 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
41 g
Θερμίδες
3204 kJ /
767 kcal
Λιπαρά
45 g
Φυτικές ίνες
4 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack-eyed bean stew with whole squid
5hod. 15min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1hod.
IDB2024
2hod.
Baked masala fish
1hod. 15min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1hod.
Pike perch fillets with fresh corn polenta
1hod. 5min
Sardines in parcels with green bean salad
Žádné hodnocení
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Gochujang seafood risotto
1hod.
Miso fish with green beans and chickpea puree
3hod.
Sesame salmon and pea soup
1hod.
Tuna stew with potatoes
40min