Gilthead bream baked in a salt crust

Gilthead bream baked in a salt crust

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • water for steaming
    700 g
  • coarse salt
    2000 g
  • gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
    1
  • extra virgin olive oil (a dash)
    20 g
  • lemon juice
    1 dash

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 304 kcal / 1268 kJ
Πρωτεΐνη 45.74 g
Λιπαρά 13.49 g
Υδατάνθρακες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων