Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)

Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
24 pezzi

Υλικά

Bignè
  • di acqua
    150 g
  • di burro a pezzi
    80 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero
    10 g
  • di farina tipo 00
    120 g
  • uova (da 60 g circa)
    3
Farcitura
  • di Gorgonzola dolce, a pezzi
    400 g
  • di mascarpone
    150 g
  • lamponi freschi
    24
  • di sciroppo d'acero
    40 g
  • di gherigli di noci tritati
    80 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 164 kcal / 686 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων