Συσκευές & Αξεσουάρ
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Almond Crusted Salmon
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey15 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
blanched almonds20 g
-
bread cut in pieces50 g
-
fresh parsley cut in pieces, plus extra chopped for garnishing5 g
Asparagus Tagliatelle
-
water1200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh tagliatelle (see tip)300 g
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)250 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and juice½
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
40 g
Θερμίδες
2647 kJ /
633 kcal
Λιπαρά
36 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Υδατάνθρακες
36 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 min
Keralan Fish Curry
30 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 min
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Brak ocen