La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)

La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)

4.6 99 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
    2 cucchiai
  • spicchio di aglio
    ½
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    3 - 4 rametti
  • di pomodori pelati
    125 g
  • di fagioli borlotti lessati e scolati (vedere varianti)
    500 g
  • di acqua
    600 g
  • di pasta secca corta tipo ditalini o cannolicchi
    125 g
  • di sale
    1 cucchiaini rasi
  • di peperoncino piccante in polvere
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 389 kcal / 1627 kJ
Πρωτεΐνη 16 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 53 g
Φυτικές ίνες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων