Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino

Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino

3.9 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 200 g di caprino morbido
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • ½ cucchiaino di curcuma in polvere
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di carota pelata e a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di piselli secchi, spezzati
  • 850 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
    5 g di sale

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 241.5 kcal / 1010.4 kJ
Πρωτεΐνη 14.8 g
Λιπαρά 11.7 g
Υδατάνθρακες 13.9 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.9 g
Νάτριο 82.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων