Jota triestina

Jota triestina

4.5 25 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Cottura dei fagioli
  • di acqua
    1500 g
  • di sale
    5 g
  • di fagioli borlotti secchi ammollati (vedere consigli)
    200 g
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
Cottura dei crauti
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di crauti
    300 g
Terminare la preparazione
  • di scalogno
    60 g
  • di pancetta a cubetti
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di brodo vegetale
    200 g
  • pepe nero macinato a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 447.3 kcal / 1871.3 kJ
Πρωτεΐνη 16.3 g
Λιπαρά 28.4 g
Υδατάνθρακες 30.2 g
Φυτικές ίνες 5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.9 g
Νάτριο 3.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων