Passata di finocchi con ragù di calamari

Passata di finocchi con ragù di calamari

4.4 29 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

Ragù di calamari
  • spicchio di aglio senza anima
    1
  • peperoncino secco piccante
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    3 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di calamari freschi a pezzi
    250 g
  • di vino bianco secco
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di passata di pomodoro
    100 g
Vellutata
  • di bulbi di finocchio a pezzi
    500 g
  • di acqua
    450 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di liquore all'anice
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 151 kcal / 632 kJ
Πρωτεΐνη 10.2 g
Λιπαρά 8.6 g
Υδατάνθρακες 4.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων