
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pepper rasam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh curry leaves6
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh coriander leaves only2 - 3 sprigs
-
kithul Jaggery (optional - see Tips)35 g
-
brown onion60 g
-
ghee (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)3 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 8 portions
Θερμίδες
205 kcal /
861 kJ
Πρωτεΐνη
4.29 g
Λιπαρά
7.09 g
Υδατάνθρακες
35.36 g
Φυτικές ίνες
3.95 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
1227.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Adobo beef
1ωρ. 10 λεπτ.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1ωρ. 15 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1ωρ. 45 λεπτ.
Spiced meatball soup (Bakso)
2ωρ. 25 λεπτ.
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4ωρ. 15 λεπτ.
Pea and mint soup
20 λεπτ.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1ωρ. 40 λεπτ.