
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pepper rasam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh curry leaves6
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh coriander leaves only2 - 3 sprigs
-
kithul Jaggery (optional - see Tips)35 g
-
brown onion60 g
-
ghee (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)3 tsp
Διατροφή ανά 8 portions
Θερμίδες
205 kcal /
861 kJ
Πρωτεΐνη
4.29 g
Λιπαρά
7.09 g
Υδατάνθρακες
35.36 g
Φυτικές ίνες
3.95 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
1227.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Creamy chicken cauliflower soup
40 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Minestrone
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Pumpkin soup
30 min
Chicken laksa
30 min
Vegetable soup
35 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min