Pepper rasam

Pepper rasam

3.2 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • piece fresh ginger peeled
    1 cm
  • fresh curry leaves
    6
  • black peppercorns
    1 tsp
  • fresh coriander leaves only
    2 - 3 sprigs
  • kithul Jaggery (optional - see Tips)
    35 g
  • brown onion
    60 g
  • ghee (see Tips)
    1 tsp
  • cumin seeds
    ½ tsp
  • dried chilli flakes
    ½ - 1 tsp
  • water
    750 g
  • salt
    ½ tsp
  • tamarind paste (see Tips)
    3 tsp

Διατροφή ανά 8 portions

Θερμίδες 205 kcal / 861 kJ
Πρωτεΐνη 4.29 g
Λιπαρά 7.09 g
Υδατάνθρακες 35.36 g
Φυτικές ίνες 3.95 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.8 g
Νάτριο 1227.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων