
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pepper rasam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh curry leaves6
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh coriander leaves only2 - 3 sprigs
-
kithul Jaggery (optional - see Tips)35 g
-
brown onion60 g
-
ghee (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried chilli flakes½ - 1 tsp
-
water750 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (see Tips)3 tsp
Διατροφή ανά 8 portions
Θερμίδες
205 kcal /
861 kJ
Πρωτεΐνη
4.29 g
Λιπαρά
7.09 g
Υδατάνθρακες
35.36 g
Φυτικές ίνες
3.95 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
1227.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPrawn and chicken laksa
40 λεπτ.
Sweetcorn and potato chowder
40 λεπτ.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1ωρ. 30 λεπτ.
Pea and lettuce soup with scallops
45 λεπτ.
Wonton soup
1ωρ.
Thai green broccoli and spinach soup
25 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Cheat's chicken shoyu ramen
40 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.