Hearty minestrone with herb gremolata

Hearty minestrone with herb gremolata

4.6 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Gremolata
  • garlic clove
    1
  • mixed fresh herbs of choice, leaves only
    50 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • lemon peel only, no white pith
    1
  • dried chilli flakes (optional)
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • freshly squeezed lemon juice
    40 g
Soup
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • bacon cut into pieces
    100 g
  • onion cut into halves
    120 g
  • garlic clove
    1
  • celery stalk cut into pieces
    1
  • carrots sliced
    70 g
  • tomato paste
    30 g
  • fennel bulbs (approx. 350 g), sliced
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • ground fennel seeds
    ½ tsp
  • dried chilli flakes (optional)
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • cavolo nero or kale, ribs removed and leaves cut into pieces (approx. 1 cm)
    120 g
  • can cannellini beans drained and rinsed
    400 g
  • grated Parmesan cheese to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 574.5 kcal / 2403.5 kJ
Πρωτεΐνη 20.1 g
Λιπαρά 35.1 g
Υδατάνθρακες 51.7 g
Φυτικές ίνες 17 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.1 g
Νάτριο 489.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων