Συσκευές & Αξεσουάρ
Sauerkraut soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
canned sauerkraut lightly drained150 g
-
brown onion cut into halves80 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
cabbage shredded100 g
-
carrots cut into pieces (1-2 cm)60 g
-
water1300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
allspice berries or ¼ tsp ground allspice3
-
dried bay leaf1
-
tomato paste40 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)250 g
-
chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)150 g
-
dried marjoram1 tsp
-
ground caraway seeds1 pinch
-
sourdough bread to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1577.7 mg
Πρωτεΐνη
13 g
Θερμίδες
1333 kJ /
317 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
41 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSeafood bisque
1 h 10 min
Steamed coconut and prawn soup
30 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Sourdough soup (White borscht)
96 h 30 min
Versatile smooth soup
45 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 h
Prawn laksa (Chef Degan)
50 min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 h 25 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 h 40 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4 h 15 min