Συσκευές & Αξεσουάρ
Traditional minestrone
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
tomatoes cut into quarters2
-
potatoes cut into pieces (2-3 cm)300 g
-
tomato paste15 g
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste3 tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cabbage leaves of choice, cut into pieces100 g
-
ditalini pasta or broken spaghetti120 g
-
grated Parmesan cheese to sprinkle
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
269.5 kcal /
1127.6 kJ
Πρωτεΐνη
7.5 g
Λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
48.2 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
71.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Veggie and Vegan
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Broccoli and blue cheese soup
25 λεπτ.
Chicken laksa
30 λεπτ.
Moroccan harira soup with chicken
55 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Seafood and corn chowder
40 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1ωρ. 30 λεπτ.
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 λεπτ.
Spanish green lentil and chorizo soup
12ωρ. 45 λεπτ.
Creamy tomato and basil soup
30 λεπτ.
Hearty seven vegetable soup
30 λεπτ.