
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bulghur and lentil soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste40 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 tbsp
-
rice30 g
-
bulghur20 g
-
sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
2991.7 mg
Πρωτεΐνη
57.4 g
Θερμίδες
4964 kJ /
1186.4 kcal
Λιπαρά
27.7 g
Φυτικές ίνες
29.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
187.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken laksa
30 λεπτ.
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1ωρ. 45 λεπτ.
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4ωρ. 15 λεπτ.
Pea and mint soup
20 λεπτ.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1ωρ. 40 λεπτ.
Green goodness soup
10 λεπτ.