Creamy scallop soup with chorizo

Creamy scallop soup with chorizo

4.2 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
    2
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)
    2
  • celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)
    2
  • floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
    150 g
  • water
    700 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • scallops (approx. 18 scallops)
    350 - 400 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 326.3 kcal / 1371.2 kJ
Πρωτεΐνη 21.5 g
Λιπαρά 23.3 g
Υδατάνθρακες 7.7 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Νάτριο 864.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων