
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough soup (White borscht)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 96ωρ. 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Sourdough starter
-
wholemeal plain flour150 g
-
warm water1000 g
-
rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters45 g
-
garlic clove cut into slices1
Soup
-
brown onion cut into halves70 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
bacon cut into cubes (1 cm)100 - 150 g
-
Polish sausage cut into slices (0.5 cm)100 g
-
water700 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
dried bay leaves2
-
allspice berries or ¼ tsp ground allspice3
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried porcini mushrooms cut into thirds, soaked8
-
dried marjoram2 tsp
-
fresh horseradish (προαιρετικό πεδίο) grated1 tsp
-
sour cream50 g
-
hard-boiled eggs4
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
580.5 kcal /
2428.9 kJ
Πρωτεΐνη
19.7 g
Λιπαρά
32.2 g
Υδατάνθρακες
52.8 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.4 g
Νάτριο
691.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων"Hug in a mug" chicken soup
30 min
Creamy chicken cauliflower soup
40 min
Blended mixed vegetable soup
45 min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Minestrone
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Pumpkin soup
30 min
Chicken laksa
30 min
Vegetable soup
35 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min