Sourdough soup (White borscht)

Sourdough soup (White borscht)

4.5 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 96ωρ. 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Sourdough starter
  • wholemeal plain flour
    150 g
  • warm water
    1000 g
  • rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
    45 g
  • garlic clove cut into slices
    1
Soup
  • brown onion cut into halves
    70 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • bacon cut into cubes (1 cm)
    100 - 150 g
  • Polish sausage cut into slices (0.5 cm)
    100 g
  • water
    700 g
  • potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)
    200 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • dried bay leaves
    2
  • allspice berries or ¼ tsp ground allspice
    3
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • dried porcini mushrooms cut into thirds, soaked
    8
  • dried marjoram
    2 tsp
  • fresh horseradish (προαιρετικό πεδίο) grated
    1 tsp
  • sour cream
    50 g
  • hard-boiled eggs
    4

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 580.5 kcal / 2428.9 kJ
Πρωτεΐνη 19.7 g
Λιπαρά 32.2 g
Υδατάνθρακες 52.8 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.4 g
Νάτριο 691.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων