
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon rasam
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh coriander leaves only18 sprigs
-
black peppercorns¼ tsp
-
canola oil30 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried red chilli1
-
fresh curry leaves10
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred2 - 3
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
water280 g
-
mung dal (see Tips)45 g
-
asafoetida (see Tips)½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
108 kcal /
454.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
8.7 g
Υδατάνθρακες
2.9 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
452.2 g
Νάτριο
512.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed coconut and prawn soup
30 λεπτ.
Adobo beef
1ωρ. 10 λεπτ.
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1ωρ. 15 λεπτ.
Creamy scallop soup with chorizo
30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1ωρ. 45 λεπτ.
Spiced meatball soup (Bakso)
2ωρ. 25 λεπτ.
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4ωρ. 15 λεπτ.
Pea and mint soup
20 λεπτ.
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1ωρ. 40 λεπτ.