
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cucumber and mint raita
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Lebanese cucumbers cut into halves lengthways, deseeded if preferred, and cut into thirds2
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fresh mint (approx. 20 g), leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt400 g
-
lemon juice (optional)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
61.4 kcal /
258 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
320.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked pâté
3 godz.
Smashed pea and bean dip
30 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Yellow chicken curry with rice
1 godz.
Chunky guacamole
10 min
Yoghurt cheese
Brak ocen
Teriyaki deli chicken
40 min
Asian dipping sauce
25 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Earl Grey and whisky glaze
1 godz.
Lime glaze
40 min
Apple, leek and sage sauce
15 min