
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cucumber and mint raita
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
Lebanese cucumbers cut into halves lengthways, deseeded if preferred, and cut into thirds2
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fresh mint (approx. 20 g), leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt400 g
-
lemon juice (optional)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portions
Θερμίδες
61.4 kcal /
258 kJ
Πρωτεΐνη
3.2 g
Λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
320.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Flavours of India
98 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35 λεπτ.
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 λεπτ.
French dressing
5 λεπτ.
Creamy sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Herb and garlic dip
5 λεπτ.
Traditional Worcestershire sauce
35 λεπτ.
Garlic and herb butter
10 λεπτ.
Mango, ginger and chilli chutney
25ωρ. 10 λεπτ.
Big Mac-style sauce
4ωρ.
Vegan hollandaise
10 λεπτ.
Avo and egg spread
35 λεπτ.