Brinjal (eggplant pickle)

Brinjal (eggplant pickle)

5.0 57 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
1010 g

Υλικά

  • fresh ginger peeled and cut into slices (2 mm)
    30 g
  • fresh long green chilli cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • ground turmeric
    2 tsp
  • ground ginger
    2 tsp
  • chilli powder
    ½ tsp
  • malt vinegar
    150 g
  • brown sugar
    110 g
  • cumin seeds
    1 ½ tsp
  • fenugreek seeds
    1 ½ tsp
  • vegetable oil or light olive oil
    130 g
  • sea salt
    1 tbsp
  • eggplant cut into pieces (1 cm)
    600 g

Διατροφή ανά 1010 g

Θερμίδες 1767 kcal / 7423 kJ
Πρωτεΐνη 10.1 g
Λιπαρά 136.4 g
Υδατάνθρακες 126.3 g
Φυτικές ίνες 20.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 16 g
Νάτριο 9237.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων