Συσκευές & Αξεσουάρ
Fondue serowe z bagietką
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
2 ząbki czosnku
-
250 g sera gruyère pokrojonego na kawałki
-
250 g sera ementaler pokrojonego na kawałki
-
270 g białego wina, wytrawnego
-
15 g skrobi kukurydzianej
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
-
2 szczypty papryki słodkiej, mielonej
-
1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
-
bagietka pokrojona na kawałki, do podania
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
329.3 mg
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
1582.6 kJ /
378.3 kcal
Λιπαρά
25.2 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
15.3 g
Υδατάνθρακες
5.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
FONDUE
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta z oliwek
5 λεπτ.
Sos winegret z olejem z suszonych pomidorów
5 λεπτ.
Sos hamburgerowy
5 λεπτ.
Pasztet na Wielkanoc
2ωρ. 10 λεπτ.
Dressing z awokado i bazylii
10 λεπτ.
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10 λεπτ.
Konfitura żurawinowa do mięs i serów
4ωρ. 45 λεπτ.
Kremowy dip z fety
5 λεπτ.
Pesto z czosnku niedźwiedziego
10 λεπτ.
Masło pomidorowo-czosnkowe
10 λεπτ.
Sos czosnkowy
5 λεπτ.
Szybki sos pomidorowy
10 λεπτ.