Focaccia de alecrim sem glúten

Focaccia de alecrim sem glúten

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
10 doses

Υλικά

  • água
    1080 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    150 g
  • fermento de padeiro seco s/ glúten
    10 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    70 g
  • leite gordo
    200 g
  • farinha s/ glúten
    400 g
  • sal
    1 pitada de
  • alecrim
    3 pés de
  • flor de sal
    1 c. chá de

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 220 kcal / 920.6 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 9.1 g
Υδατάνθρακες 32.5 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.2 g
Νάτριο 218.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων