
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Ricotta Stuffed Chicken
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
fresh mint cut in pieces15 g
-
lemon zest1 Tbsp
-
ricotta cheese chilled200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
chicken breasts, skinless halved horizontally6
Tomato Risotto
-
shallot halved1
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley cut in pieces15 g
-
olive oil40 g
-
risotto rice300 g
-
ripe tomatoes quartered200 g
-
dry white wine60 g
-
tomato purée20 g
-
water500 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
569 kcal /
2392 kJ
Πρωτεΐνη
52 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
43 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Baked Chicken
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Mexican Turkey Chilli
40 λεπτ.
Ham and Leek Pasta Sauce
30 λεπτ.
Beef and Feta Koftas
1ωρ. 20 λεπτ.
Chicken Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 λεπτ.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 λεπτ.
Smoky Pork and Beans
3ωρ.
Chicken and Mushroom Balti
50 λεπτ.
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 λεπτ.
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1ωρ. 40 λεπτ.