Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)

3.9 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 5ωρ.
8 pezzi

Υλικά

Pasta sfoglia
  • di farina 380 w + q.b. per infarinare (vedere varianti)
    200 g
  • di latte in polvere
    5 g
  • di cubetti di ghiaccio
    50 g
  • di latte intero
    35 g
  • di panna fresca liquida
    20 g
  • di malto in polvere di orzo oppure liquido
    2 g
  • di zucchero semolato
    25 g
  • di lievito di birra fresco
    7 g
  • di sale
    3 g
  • di burro freddo
    125 g
Finitura
  • di confettura di albicocche
    100 g
  • di zucchero a velo
    50 g

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 291 kcal / 1219 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 40.3 g
Υδατάνθρακες 37.3 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων