Pappardelle con bogavante

Pappardelle con bogavante

4.8 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 raciones

Υλικά

  • 2 bogavantes (de 500-600 g)
  • 50 g de chalotas
  • 2 ramitas de tomillo fresco
  • 50 g de aceite de oliva
  • 50 g de tomate triturado en conserva
  • 150 g de vino blanco seco (Xtacolí)
  • 2100 g de agua
  • ½ pastilla de caldo de pescado
  • 320 g de pappardelle al huevo
  • 1 cucharada de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 10 g de harina
  • 50 g de nata líquida
  • 120 g de mantequilla en trozos
  • 1 cucharada de cebollino fresco picado

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 632 kcal / 2645 kJ
Πρωτεΐνη 30.23 g
Λιπαρά 29.78 g
Υδατάνθρακες 61.01 g
Φυτικές ίνες 4.45 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων