Συσκευές & Αξεσουάρ
Cha gio (spring rolls)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
18 portions
Υλικά
-
vermicelli noodles50 g
-
dried shiitake mushrooms cut into pieces10 g
-
boiling water for soaking
-
eschalot cut into pieces30 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, torn into pieces5 sprigs
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
pork mince broken into pieces500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
spring roll pastry sheets18
-
water for brushing
-
vegetable oil for frying
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
237.2 mg
Πρωτεΐνη
6.3 g
Θερμίδες
396.5 kJ /
94.4 kcal
Λιπαρά
5.1 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.3 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1h 10min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Date and nut balls
20min
Protein Bars
50min
Swicy fig and Brie wonton cups
Ninguna valoración
Chicken Jalapeno party poppers
50min
I love U fruit and seed bars
35min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Hidden veg sausage rolls
45min
Charcoal waffle cones
35min