
Συσκευές & Αξεσουάρ
Banh bao (steamed pork buns)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
249.9 kcal /
1049.9 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
24.8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
535.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vietnamese
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFive seed energy bars
1ωρ. 45 λεπτ.
Mini chicken kyivs
45 λεπτ.
Coconut and beetroot balls
40 λεπτ.
Melting moments with lemon cream
45 λεπτ.
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 λεπτ.
Spiced lamb flatbread
2ωρ.
Cranberry chocolate snack bars
1ωρ. 40 λεπτ.
Flaky filo fingers
1ωρ. 30 λεπτ.
Prosciutto and basil egg cups
40 λεπτ.
Parmesan cheese crisps
15 λεπτ.
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45 λεπτ.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 λεπτ.