
Συσκευές & Αξεσουάρ
Banh bao (steamed pork buns)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
Pork filling
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
boiling water for soaking
-
water2000 g
-
chilled water
-
quail eggs (see Tips)12
-
spring onions/shallots white part only; green part reserved for garnishing2
-
fresh chives cut into halves20 sprigs
-
Chinese sausages (approx. 60 g), cut into pieces (see Tips)2
-
pork mince500 g
-
rice wine vinegar2 tsp
-
oyster sauce2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
water1000 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
249.9 kcal /
1049.9 kJ
Πρωτεΐνη
14.5 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
24.8 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
535.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vietnamese
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPork and coriander steamed dumplings (shumai)
1ωρ.
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
Cheeseburger sliders
Καμία βαθμολογία
Date and nut balls
20 λεπτ.
Protein Bars
50 λεπτ.
Beer batter fish
40 λεπτ.
Smoked salmon terrine
24ωρ. 25 λεπτ.
Roasted fennel dip
35 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Turkey sloppy joes
40 λεπτ.
Spicy tuna dip
5 λεπτ.