抹茶豆乳布丁、清酒蒸雞肉&蛤蜊味噌湯

抹茶豆乳布丁、清酒蒸雞肉&蛤蜊味噌湯

4.5 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

抹茶豆乳布丁
  • 黑糖
    50 克
  • 50 克
  • 豆漿 ,(無糖)
    200 克
  • 15 克
  • 抹茶粉
    1 茶匙
  • 1 顆
  • 蛋白
    1 顆
清酒蒸雞肉
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
    200 克
  • 蛋黃
    1 顆
  • 清酒
    20 克
  • ¼ 茶匙
  • 日式醬油
    2 茶匙
  • 味醂
    ½ 茶匙
  • 雪白菇 ,去除根部,剝散
    20 克
  • 鴻喜菇 ,去除根部,剝散
    20 克
  • 熟白果 (προαιρετικό πεδίο)
    5 克
蛤蜊蔬菜味噌湯
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 ,切絲
    100 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 新鮮香菇 ,切片
    70 克
  • 1200 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 味噌 (詳見要訣)
    80 - 100 克
  • 蜜紅豆 (顆粒狀) (自製或市售)
    20 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 358 kcal / 1498 kJ
Πρωτεΐνη 21.5 g
Λιπαρά 27.5 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων