
Συσκευές & Αξεσουάρ
越式燉蔬菜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
水800 克
-
泰國香米200 克
-
蒜頭1 粒
-
油20 克
-
綜合蔬菜 ,切小塊(約2-3公分)(詳見要訣)800 克
-
蔬菜高湯醬1 茶匙
-
醬油20 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
麵腸 ,切薄片(約0.5公分)130 克
-
香油20 克
-
青蔥 (προαιρετικό πεδίο) ,切蔥花10 克
-
芝麻 (任一種類) (προαιρετικό πεδίο) ,裝飾用1 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
467 kcal /
1954 kJ
Πρωτεΐνη
19.5 g
Λιπαρά
12.5 g
Υδατάνθρακες
68.8 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
1291 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

綠色蔬食
6 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων海南雞飯和蒸蛋
1ωρ. 20 λεπτ.
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
1ωρ.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Καμία βαθμολογία
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1ωρ. 30 λεπτ.
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
Καμία βαθμολογία
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1ωρ. 25 λεπτ.
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1ωρ. 20 λεπτ.
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1ωρ. 20 λεπτ.
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
1ωρ. 20 λεπτ.
青蔥煮牛胸腺
Καμία βαθμολογία
蘑菇濃湯佐蒸火雞肉和蔬菜
Καμία βαθμολογία
燉牛肩佐義大利餃
Καμία βαθμολογία