越式燉蔬菜

越式燉蔬菜

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 800 克
  • 泰國香米
    200 克
  • 蒜頭
    1 粒
  • 20 克
  • 綜合蔬菜 ,切小塊(約2-3公分)(詳見要訣)
    800 克
  • 蔬菜高湯醬
    1 茶匙
    1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)
  • 醬油
    20 克
  • 黑胡椒粉
    1 茶匙
  • 麵腸 ,切薄片(約0.5公分)
    130 克
  • 香油
    20 克
  • 青蔥 (προαιρετικό πεδίο) ,切蔥花
    10 克
  • 芝麻 (任一種類) (προαιρετικό πεδίο) ,裝飾用
    1 大匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 467 kcal / 1954 kJ
Πρωτεΐνη 19.5 g
Λιπαρά 12.5 g
Υδατάνθρακες 68.8 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 1291 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων