干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯

干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 1780 克
  • 醬油
    15 克
  • 清酒
    45 克
  • ¾ 茶匙
  • 小干貝 ,乾干貝,浸泡30分鐘
    20 克
  • ,洗淨,瀝乾,浸泡30分鐘
    200 克
  • 白芝麻油
    5 克
  • 豬五花火鍋肉片 ,切約2公分寬
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,切圓片,再切成¼
    50 克
  • 鴻喜菇 ,切除底部,切半
    100 克
  • 新鮮玉米筍 ,切段
    90 克
  • 紅味噌
    85 克
  • 高湯包 ,市售或自製,詳見要訣
    1 個
  • 油豆腐 ,切條
    150 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 649.8 kcal / 2718.7 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 37.2 g
Υδατάνθρακες 57.3 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.4 g
Νάτριο 2167.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων