
Συσκευές & Αξεσουάρ
干貝炊飯和豬肉蔬菜味噌湯
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
水1780 克
-
醬油15 克
-
清酒45 克
-
鹽¾ 茶匙
-
小干貝 ,乾干貝,浸泡30分鐘20 克
-
米 ,洗淨,瀝乾,浸泡30分鐘200 克
-
白芝麻油5 克
-
豬五花火鍋肉片 ,切約2公分寬200 克
-
紅蘿蔔 ,切圓片,再切成¼50 克
-
鴻喜菇 ,切除底部,切半100 克
-
新鮮玉米筍 ,切段90 克
-
紅味噌85 克
-
高湯包 ,市售或自製,詳見要訣1 個
-
油豆腐 ,切條150 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
649.8 kcal /
2718.7 kJ
Πρωτεΐνη
20.3 g
Λιπαρά
37.2 g
Υδατάνθρακες
57.3 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.4 g
Νάτριο
2167.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一起露營趣
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλων海南雞飯和蒸蛋
1ωρ. 20 λεπτ.
韓式大醬湯和芝麻海苔飯糰
Καμία βαθμολογία
艾草雞湯、麻醬秋葵和李子蛋糕
1ωρ. 30 λεπτ.
越式燉蔬菜
Καμία βαθμολογία
蒸巧克杯子蛋糕&初夏水果茶
Καμία βαθμολογία
蔬菜玫瑰蒸餃&番茄蛋花湯
1ωρ. 25 λεπτ.
彩椒太陽蛋&茄汁鯖魚拉麵、肉燥炒雙椒
1ωρ. 20 λεπτ.
午餐肉美乃滋飯&菜頭貢丸湯、香菇炒青花菜
1ωρ. 20 λεπτ.
葡萄乾起司饅頭&蟹肉棒蒸蛋、珍寶米漿
1ωρ. 20 λεπτ.
青蔥煮牛胸腺
Καμία βαθμολογία
蘑菇濃湯佐蒸火雞肉和蔬菜
Καμία βαθμολογία
燉牛肩佐義大利餃
Καμία βαθμολογία