Συσκευές & Αξεσουάρ
烤鮭魚佐葡柚藜麥飯
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          無鹽烤杏仁20 克
- 
          洋蔥50 克
- 
          橄欖油 plus 2 tsp and extra for greasing40 克
- 
          藜麥 以清水沖洗後瀝乾120 克
- 
          蔬菜高湯400 克
- 
          新鮮鮭魚片、去皮 分切成 2 塊500 克
- 
          蜂蜜1 大匙
- 
          黃芥末醬1 ½ 大匙
- 
          葡萄柚 (任一種類) (約 2 顆)250 克
- 
          去核橄欖 (任一種類)60 克
- 
          新鮮薄荷葉6 片 (葉片)
- 
          蘋果醋25 克
- 
          菲達乳酪50 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1096 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        67.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        5043.2 kJ  / 
                        1205.4 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        76 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        10.2 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        15.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        61.2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        餐桌上的保養術
                        10 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                     
                     
                        
                       
                                    