
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸蔬菜鮭魚
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
高麗菜葉 清洗乾淨3 - 4 片
-
水1000 克
-
新鮮豆芽150 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
清酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
新鮮鮭魚片 去骨(約300-400克)2 片
-
奶油20 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
177 kcal /
744 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
6.1 g
Υδατάνθρακες
13.5 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

一級棒海鮮料理
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν