 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸蔬菜鮭魚
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          高麗菜葉 清洗乾淨3 - 4 片
- 
          水1000 克
- 
          新鮮豆芽150 克
- 
          洋蔥 切絲100 克
- 
          清酒1 大匙
- 
          醬油1 大匙
- 
          新鮮鮭魚片 去骨(約300-400克)2 片
- 
          奶油20 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        18 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        744 kJ  / 
                        177 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        13.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        一級棒海鮮料理
                        11 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    